ERÇEVREM ERÜ 21. BAHAR ŞENLİĞİNDE STAND AÇTI

ERÇEVREM, Kayseri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve Kocasinan Belediyesi'nin katkılarıyla ERÜ 21. Öğrenci Bahar Şenliği'nde stand açtı. Etkinlik sürecinde ERÜ Çevre Mühendisliği Bölümü'nden akademisyenlerin katıldığı "Gençlerle Çevre Söyleşisi", üniversite öğrencilerinde çevre ve sürdürebilirlik bilincinin oluşması için düzenlenen hediyeli bilgi yarışması gerçekleştirildi. Ayrıca standımızı ziyaret eden öğrenci, personel ve dışardan gelen misafirlere Sıfır Atık, Çevre ve Sürdürülebilirlik konularında faydalı olacak bilgiler eğlenceli yöntemlerle sunuldu ve hediyeler verildi. Standımıza sağladıkları katkılardan dolayı ERÜ Rektörlüğü, Kayseri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve Kocasinan Belediyesi'ne ve ayrıca ERÜ Çevre Mühendisliği Kulübü üyelerine teşekkür ederiz.

03 Ekim 2022 Pazartesi