Üniversitemiz Kapsamında Atık Yönetim Süreçlerinin Değerlendirilmesi İçin Denetim Gerçekleştirildi

19 Fakülte, 1 Yüksekokul ve 2 Meslek Yüksekokulumuza merkezimiz öğretim elemanı tarafından 2023-2024 yılı atık yönetim süreçlerinin değerlendirilmesi, eksikliklerin giderilmesi, iyileştirme çalışmalarının belirlenmesi üzerine denetim gerçekleştirildi. Atık yönetiminin eksiksiz ve doğru bir şekilde yönetilmesi için tüm personelin ve öğrencilerin katılımı oldukça önem arz etmektedir. Denetim süreci boyunca birimlerimizin yöneticilerine ve birim sorumlularına desteklerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

29 Ocak 2024 Pazartesi